Standi People | Kita auki
Messuosastot ja toimitilojen uudistukset avaimet käteen -palveluna.
messuosaston pystyttäminen,messuosaston suunnittelu,messuosasto,messuosastot,yrityksen messuosasto,autoteippaukset,autoteippaus,autoteippausta,infokyltit,infokylttejä,infokyltti,kevytseinäke,kevytseinäkkeet,kevytseinäkkeitä,mainostekstiileitä,mainostekstiili,mainostekstiilit,pop up,roll up,promotuote,promotuotteet,promotuotteita,valomainokset,valomainoksia,valomainos,toimitilojen sisustus,toimitilojen sisustusta,yrityksen facelift,toimitilasisustukset,toimitilasisustus,toimitilasisustusta,yrityssisustukset,yrityssisustus,yrityssisustusta
1548
post-template-default,single,single-post,postid-1548,single-format-standard,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Kita auki

Eteläesplanadille valmistunut ravintola Kita on ollut auki nyt joitakin viikkoja ja sekä työn tilaaja että ravintolan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä lopputulokseen.

Ilme on konseptin mukaisesti viileä, moderni ja yksinkertainen. Seinäpinnat on 80 % tapetoitu ja materiaalina on käytetty struktuuripintaista vinyyliä, joka on helppo pitää puhtaana. Kalusteiden materiaaleissa on painotettu kotimaisia tavarantoimittajia. Myös verhovalinnassa näkyy skandinaavisuus.

Seinäpinnat on 80 % tapetoitu ja materiaalina on käytetty struktuuripintaista vinyyliä, joka on helppo pitää puhtaana.

Projektin aikana ei tullut vastaan kummempia ongelmia, sillä alussa suoritettu tarkemittaus korjasi pohjapiirustuksen mittavirheet. Vanhojen kiinteistöjen pohjakuvat eivät useinkaan pidä täysin paikkaansa ja suosittelenkin saneerausprojekteissa laserskannauksen suorittamista. Suunnittelutyöhön kannattaa käyttää kunnolla aikaa, sillä se maksaa itsensä yleensä takaisin, kun työ saadaan tehtyä kerralla.

Käykää tutustumassa työn tulokseen paikan päällä, osoitteessa Eteläesplanadi 6, Helsinki.

Saku Lumivirta
saku.lumivirta@standi.fi

Suunnittelija ja puualan artesaani, jolla on myös intohimoinen kiinnostus 3D-animointiin ja videotuotantoon. Tietokonenörtti ja luova käsityöläinen samassa paketissa. Erikoistunut Standissa ravintolatilojen sisustus- ja kalustesuunnitteluun.