Standi People | Kita tuunauksessa
Messuosastot ja toimitilojen uudistukset avaimet käteen -palveluna.
messuosaston pystyttäminen,messuosaston suunnittelu,messuosasto,messuosastot,yrityksen messuosasto,autoteippaukset,autoteippaus,autoteippausta,infokyltit,infokylttejä,infokyltti,kevytseinäke,kevytseinäkkeet,kevytseinäkkeitä,mainostekstiileitä,mainostekstiili,mainostekstiilit,pop up,roll up,promotuote,promotuotteet,promotuotteita,valomainokset,valomainoksia,valomainos,toimitilojen sisustus,toimitilojen sisustusta,yrityksen facelift,toimitilasisustukset,toimitilasisustus,toimitilasisustusta,yrityssisustukset,yrityssisustus,yrityssisustusta
702
post-template-default,single,single-post,postid-702,single-format-standard,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Kita tuunauksessa

Olen tällä hetkellä luotsaamassa ravintolaprojektia, joka valmistuu Carl Ludvig Engelin vuonna 1820 suunnittelemaan empiretaloon, Smolnaan, Eteläesplanadilla. Projekti starttasi tammikuussa.

Ravintola on nimeltään Kita ja sen nimi tarkoittaa japaniksi pohjoista.  Ensimmäinen Kita valmistui Autotalon ravintolamaailmaan Helsingin Fredrikinkadulle viime vuonna ja konsepti luotiin sen yhteydessä. Ravintolassa tarjoillaan uusimpia japanilaisia makuja lounaspainotteisesti.

Tavoitteena on ollut skandinaavisen viileä modernismi yhdistettynä japanilaiseen yksinkertaisuuden filosofiaan.

Kitan sisustuskonsepti on omaa käsialaani. Tavoitteena on ollut skandinaavisen viileä modernismi yhdistettynä japanilaiseen yksinkertaisuuden filosofiaan.  Urakka rajautuu seinäpintojen somistukseen ja kalusteiden toimitukseen ja asennukseen. Kalusteet olen suunnitellut juuri tätä konseptia tukevaksi, samoin seinille tulevan tapetin. Kalusteet ja tapetti valmistetaan Standissa. Projektia on lähdetty tekemään peruskorjatussa tilassa, jossa on aiemmin toiminut ravintola Tamarin.

Seuraavassa tekstissä voin toivottavasti esitellä teille valmiin ravintolan. Nyt takaisin sorvin ääreen!

Saku Lumivirta
saku.lumivirta@standi.fi

Suunnittelija ja puualan artesaani, jolla on myös intohimoinen kiinnostus 3D-animointiin ja videotuotantoon. Tietokonenörtti ja luova käsityöläinen samassa paketissa. Erikoistunut Standissa ravintolatilojen sisustus- ja kalustesuunnitteluun.