Messurakentaja

Messurakentaja –  Standi People Oy:lla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta. Standi People Oy on kansainvälinen messuosastojen suunnittelija ja rakentaja. Kokemusta alalta olemme keränneet vuosikymmeniä ympäri maailmaa. Olemme messurakentaja, jota arvostetaan ja jonka messuosastot jäävät mieleen. Olemme erikoistuneet unohtumattomien ja asiakasystävällisten messuosastojen toteutuksiin. Osallistumme vuodessa satoihin messuihin maailmalla ja luomme jokaisille messuille jotain uutta ja innovatiivista nähtävää. Pitkä kokemus ja kokonaisvaltainen messuosastojen suunnittelu- ja rakennustyöt saman katon alta takaavat onnistuneen lopputuloksen asiakasyrityksillemme ja messukävijöille.

 

Omavaraisuutemme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme toiveiden mukaiset messuosastot.

 

Olemme tarpeeksi iso yritys palvelemaan asiakkaita omavaraisesti ja yksilöllisesti. Messuosastojen suunnittelu- ja rakennuspalveluiden lisäksi saat kauttamme myös kaupallisen, graafisen ja audiovisuaalisen puolen osaamisen, sekä kattavan logistiikkaverkoston messuille. Olemme messurakentaja, joka panostaa omaan osaamiseensa ja välttää turhia alihankintapalveluita.

 

Ei yllätyksiä eikä ylimääräisiä kuluja.

 

Korkeatasoisten messuosastojen suunnitteleminen rakentaminen ottaa oman aikansa. Ammattilainen kuitenkin hoitaa työnsä tehokkaasti huomioiden pienetkin yksityiskohdat ja varautuu mahdollisiin yllätyksiin. Keskity siis siihen mitä Sinä osaat parhaiten ja me keskitymme luomaan juuri Sinun yrityksellesi mieleenpainuvat puitteet messuosastoille. Taitava messurakentaja osaa ottaa huomioon kokonaisuuden. Olemme messurakentaja, joka panostaa erityisesti asiakasyrityksen messuosaston onnistuneen ilmeen, akustiikan ja tunnelman luomiseen.

 

Messurakentaja joka toimii avaimet käteen periaatteella

 

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia messun rakennuspalveluita. Toteutamme messuosastojen suunnittelu- ja rakennustyöt avaimet käteen – periaatteella, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toiveesta viemme vaikka samppanjaa asiakkaan jääkaappiin onnistuneen messutapahtuman lopuksi. Olemme luotettava, osaava ja täsmällinen messurakentaja. Asiakas saa meiltä taatusti sitä mitä on sovittu.

 

Standi People Oy:n kautta saat niin pienten kuin suurten messuosastojen suunnittelu- ja rakennuspalvelut. Työllistämme tällä hetkellä noin kolmekymmentä alan ammattilaista, jotka tekevät työtään täydellä sydämellä, uskaltaen tehdä jotain erikoista ja mieleenpainuvaa asiakkaiden parhaaksi. Ammattitaitoisen henkilökunnan ohella meillä on käytössä alan parhaimmat ohjelmat ja työkalut.

 

Kuulumme arvostettuun, maailmanlaajuiseen messurakentajien verkostoon.

 

Olemme vuosittain mukana Suomen suurimmilla messuilla ja toimimme myös tiiviisti ulkomailla. Kuulumme mm. kansainväliseen Octanorm Service Partner International – verkostoon (OSPI), jonka kautta rakennamme myös ulkomaalaisille asiakkaillemme messuosastoja Suomessa.

 

Messuille kannattaa asettaa konkreettiset tavoitteet.

 

Me olemme messurakentaja, joka panostaa asiakastyytyväisyyteen ja asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen tavoitteiden täyttymiseen. On tärkeää, että messuille asetetaan konkreettiset tavoitteet, joita voidaan messujen aikana mitata tavalla tai toisella. Näin tiedetään, kuinka hyvin messut käytännössä onnistuivat ja mitä sijoitus tuotti. Onnistuneita messuja muistellaan asiakasyrityksen kanssa pitkään.