Messut kokemuksella ja ammattitaidolla

Standi People Oy toteuttaa messut ammattitaidolla ja on alansa kirkkaimpia osaajia. Yrityksellämme on noin kolmenkymmenen vuoden kokemus alalta. Olemme erikoistuneet erityisesti messuosastojen kokonaisvaltaiseen suunnittelu- ja rakennustyöhön. Meidän kauttamme asiakas saa kattavan palveluketjun liittyen messuosastojen toteutuksiin. Messut ovat yrityksille yksi erinomainen tapa jäädä mieliin ja luoda uusia kontakteja.

 

Talomme on täynnä alansa moniosaajia Sinun parhaaksesi

 

Meillä on tarjota ison ja kokeneen talon edut asiakkaillemme. Talon sisältä löytyy osaamista osastosuunnittelusta sekä projektinhallinnasta ja tuotannolliselta puolelta graafiselta, audiovisuaaliselta, rakentamis- ja logistiikkapuolilta. Kaikki tämä pystytään hoitamaan saman katon alta kustannustehokkaasti, sovitun budjetin mukaisesti.

 

Ammattilainen osaa hahmottaa kerralla messujen koko kokonaisuuden

 

Sujuakseen moitteettomasti messut vaativat paljon työtä, aikaa ja vaivaa. Erinäisiä hoidettavia asioita on rutkasti ja laajan paletin pitäminen koossa oman työn ohessa voi olla haastavaa, siksi ammattilaisesta on hyötyä. Ammattilainen tietää mitä tekee ja tekee sen nopeasti, laadusta tinkimättä. Keskity siis siihen mitä osaat parhaiten ja jätä ammattilaisille se, mihin et ole erikoistunut. Näin lopputuloksesta tulee ensiluokkainen.

 

Messut ovat investointi, joka maksaa itsensä takaisin

 

Markkinointi nähdään usein pakollisena kulueränä, mutta todellisuudessa markkinointi on investointi siinä missä muutkin tärkeät sijoitukset. Panostamalla markkinointiin saat vastineeksi näkyvyyttä ja pysyt ihmisten mielissä pitkään. Hyvin toteutetut messut edesauttavat yrityksiä luomaan mielekästä imagoa yrityksen tavoista ja tarjonnasta. Ammattilainen ottaa huomioon messuosaston ulkonäön lisäksi myös ympäristön, tekniikan ja tunnelman. Messujen tavoitteet päätetään asiakkaan kanssa yhdessä ja niitä voidaan mitata jatkuvasti messujen aikana. Näin voidaan tietää, kuinka hyvin messut onnistuivat ja mitä sijoitus tuotti konkreettisesti yrityksille.

 

Messut tuottavat aitoja kohtaamisia ja mahdollistavat uusia kumppanuuksia

 

Nykypäivänä ei voi kylliksi korostaa sitä, miten tärkeää ovat aidot, kasvotusten tapahtuvat kohtaamiset. Olemalla aidosti läsnä esimerkiksi asiakkaan tai yhteistyökumppanin edessä, jäät taatusti asiakkaan muistiin. Onnistuneet messut ovat oiva esimerkki siitä, kuinka ihmisten mieliin luodaan positiivisia mielleyhtymiä yrityksestä itsestään.

 

Toimimme maailmanlaajuisesti ympäri maailmaa

 

Olemme vuositasolla mukana sadoilla messuilla Suomessa ja ulkomailla. Messut ovat suuri intohimomme ja olemme yksi messurakennusalan edelläkävijöistä Suomessa. Toimimme Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla ja kuulumme maailmanlaajuiseen näyttelyrakentajien Octanorm Service Partner International – verkostoon (OSPI).

 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnittelemme sinulle mieleenpainuvan messuosaston, josta riittää puhetta myös ensi vuodelle.