Messuosastot

Standi People tuottaa laadukkaita, brändiä vahvistavia ja myyntiä edistäviä messuosastoja. Suunnittelemme ja toteutamme osaston toiveiden mukaan. Tuotamme osastoja myös valmiista suunnitelmista.

Tuotamme vuosittain kymmeniä messuosastoja myös ulkomaille. Laajan alihankintaverkostomme avulla takaamme laadukkaan ja tehokkaan osastototeutuksen eri puolille maailmaa. Autamme myös koko vientiosastokonseptin ja messumanuaalien ideoinnissa sekä suunnittelussa.

Standi People kuuluu OSPI:in – maailman suurimpaan näyttelyrakentajien verkostoon.

Toimitilat

Tila vaikuttaa mielikuvaan.

Ravintolaan tai yrityksen toimitiloihin astuessamme teemme havaintoja ympäristöstä – siisteydestä, väreistä, viihtyvyydestä. Toimitila onkin merkittävä osa yrityksen brändiä.

Jo alkuvuosistaan alkaen Standi People on toteuttanut myös kiinteiden toimipaikkojen sisustusratkaisuja. Sisustusarkkitehtimme tuovat brändin mieleenpainuvalla tavalla osaksi toimitilaa ja rakentajamme toteuttavat vaativiakin ravintola-, toimisto- ja näyttelytilasisustuksia.

Vientiosastot

Tuotamme vuosittain kymmeniä ulkomaan messuosastoja. Laajan alihankintaverkostomme avulla takaamme laadukkaan ja tehokkaan osastototeutuksen eri puolille maailmaa.

Jos maailmanvalloituksesi on vasta alkutekijöissä, autamme myös koko vientiosastokonseptin ja messumanuaalien ideoinnissa sekä suunnittelussa.