Messuosastot

Luomme laadukkaita ja mieleenpainuvia messuosastoja Suomessa sekä maailmanlaajuisesti. Suunnittelemme osaston toiveittesi mukaan ja toteutamme sen tiiviissä yhteistyössä kanssasi.

Toteutamme osastoja myös valmiista suunnitelmista. Luomme odotuksiasi vastaavan osaston, oli sinulla sitten tarkka visio tai vain aavistus siitä millainen valmiin osaston tulisi olla.

Messuosastot ulkomailla

Tuotamme vuosittain kymmeniä messuosastoja myös ulkomaille. Laajan alihankintaverkostomme avulla takaamme laadukkaan ja tehokkaan osastototeutuksen eri puolille maailmaa. Autamme myös vientiosastokonseptin ja messumanuaalien ideoinnissa sekä suunnittelussa.

Standi People kuuluu OSPI:in – maailman suurimpaan näyttelyrakentajien verkostoon.

Jokainen suunnittelutyö on ainutlaatuinen

Vaikka kaikkien tapahtumien yhteisenä tekijänä ja tavoitteena on tuloksellinen vuorovaikutus, jokainen tapahtuma on myös yksilöllinen ja usein ainutlaatuinen: aloitamme puhtaalta pöydältä, asiakkaan tavoitteista.

Puhtaalta pöydältä aloittaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että suunnittelutyö maksaisi yhtään enempää. Pystymme hyödyntämään ja jalostamaan kokemuksia aiemmin toteuttamistamme projekteista. Meillä on myös kokemusta ja osaamista siitä miten messuosasto tehdään erottuvaksi, houkuttelevaksi ja aktivoivaksi. Hyvin ideoitu, suunniteltu ja toteutettu osasto saa messukävijät viihtymään, vaikuttumaan ja toimimaan.

Olemme kolmenkymmen vuoden aikana rakentaneet kaiken kokoisia ja muotoisia messuosastoja. Mikään messuosasto ei ole liian pieni, suuri tai vaikean mallinen ammattilaisillemme. Korostamme omalla työllämme asiakasyrityksen rakentamaa brändiä ja sen parhaita puolia. Osaamme ottaa huomioon myös messujen monenlaiset vaatimukset ja pystymme ennakoimaan messuihin ja suunnitteluun liittyvät mahdolliset muutokset.