Toimitilat

Toimitilapalvelumme kattavat sekä kevyet faceliftit että perusteellisemmat avaimet käteen -projektit. Toimitilasuunnittelumme lähtökohtana on aina tilan käyttötarkoitus ja toimivuus. Tilan tulee sekä näyttää hyvältä että palvella tarkoitustaan. Suunnittelussa otamme huomioon visuaalisen ilmeen, materiaalien ja kalusteiden ohella äänimaailman, valaistuksen ja ergonomian.

Kaikkea ei tarvitse hankkia uutena, sillä osan tiloista voi toteuttaa kierrätysperiaatteella esim. vanhoja kalusteita ja pintamateriaaleja kohentamalla.

Ravintolat

Suunnittelijamme luovat tilaratkaisuilla ja visuaalisuudella mieleenpainuvia elämyksiä ravintoloihin. Tavoitteena on saada aikaiseksi oikeanlainen tunnelma. Sisustusuunnittelussa lähdemme usein liikkeelle tarinasta, joka tekee ravintolasta ainutlaatuisen.

Ravintoloiden kalustuksissa voimme hyödyntää omaa puusepäntyötämme ja seinäpintojen somistuksessa kuvatuotantomme valmistamia tuotteita, kuten tapetteja, tauluja ja teippauksia. Toimimme myös toteutuskumppanina ulkopuolisille suunnittelutoimistoille.