Standi People | Puolukkapuuroa ja punaviiniä
Messuosastot ja toimitilojen uudistukset avaimet käteen -palveluna.
messuosaston pystyttäminen,messuosaston suunnittelu,messuosasto,messuosastot,yrityksen messuosasto,autoteippaukset,autoteippaus,autoteippausta,infokyltit,infokylttejä,infokyltti,kevytseinäke,kevytseinäkkeet,kevytseinäkkeitä,mainostekstiileitä,mainostekstiili,mainostekstiilit,pop up,roll up,promotuote,promotuotteet,promotuotteita,valomainokset,valomainoksia,valomainos,toimitilojen sisustus,toimitilojen sisustusta,yrityksen facelift,toimitilasisustukset,toimitilasisustus,toimitilasisustusta,yrityssisustukset,yrityssisustus,yrityssisustusta
218
post-template-default,single,single-post,postid-218,single-format-standard,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Puolukkapuuroa ja punaviiniä

Koska värit ovat sisustajan suola, valitsin ensimmäisen juttuni aiheeksi vuoden 2015 trendivärin – marsalan.

Tämä rohkea väri muistuttaa sävyltään punaviiniä, joka taittuu hitusen vispattuun puolukkapuuroon. Tämä punertavien sävyjen teema on jatkumo viimevuoden radiant orchid –trendivärille.

Sisustusvärinä marsala on yksinään todella hallitseva ja on siksi hieman haastava käyttää. Tässäpä siis vinkki sisustajalle niin kotiin kuin toimistoon:

Tummanharmaa toimii kaverina kaikkien värisävyjen kanssa, niin myös marsalan. Se rauhoittaa tätä villiä viiniä, mutta samalla korostaa mausteista sävyä. Hauska väriyhdistelmä syntyy, kun marsalaa käyttää valkoisella murrettuna esimerkiksi kahdella eri vaaleusasteella. Seinäpinnoilla se luo hauskan syvyysvaikutelman ja lisää tilan tuntua.

Sanni Herttuainen
sanni.herttuainen@standi.fi

Sanni on kansainvälinen savonkarjalainen, joka on opiskellut Milanossa sisustusarkkitehdiksi. Sanni toimi pitkään erilaisten sisustusprojektien parissa ennen standiläistymistään.