Tietoa projektista:

Teräspalvelukeskus JanLa Oy:n Nurmijärven toimitilat uusittiin asiakkaan toiveiden sekä yrityksen brändin mukaisiksi.

 

Asiakas toivoi avoimempaa ja valoisampaa toimistoa. Toimipisteiden välillä haluttiin säilyttää kuitenkin jonkinlainen äänieriste ja näkösuoja. Toimitusjohtajan huone yhdistettiin muuhun avoimeen toimistotilaan. Huoneiden välinen kiinteä seinä purettiin ja tilalle tehtiin lasiseinä älylasilla. Älylasi muuttuu helposti kaukosäätimen avulla himmeästä kirkkaaksi ja antaa näin nopeasti joko näkösuojan tai lisävaloa huoneeseen. Myös erillisen neuvottelutilan seinä korvattiin lasiseinällä. Näkösuojina ja äänieristeinä käytettiin vinoiksi leikattuja tilanjakajia.

 

Asiakkaalla oli toiveena myös tuoda yrityksen värejä ja tuotteita (teräskatto) sisustukseen. Teräskatto materiaalina todettiin kuitenkin äänieristyksen kannalta huonoksi, joten teräskaton muotokieltä tuotiin tilaan mm. asiakasnaulakkoon.

Kategoria
Toimitilat
Tunnisteet
älylasi, brändäys, sisustussuunnittelu, toimitilat, yritysilme