RollUp -tuotteet

RollUp – Kevyt ja nopea!

RollUp kulkee kevyesti kainalossa ja on sekunneissa pystyssä! Roll Upit saat meiltä useissa eri leveyksissä (850 – 1500 mm). Kuvavuota voidaan toteuttaa suoratulosteena (laadukas mustataustainen vinyyli) tai laminoituna kuvavuotana leveyksiin 850mm ja 1000mm.

Lisää runkoon valaisin tuodaksesi viestillesi lisää huomiota tai asettele useampi Roll Up vierekkäin muodostaksesi suuremman kuvapinnan!

KIINNOSTUITKO? SOITA: 09 415 33 410

 

RollUp on monikäyttöinen mainos yritysten monenkirjaviin tapahtumiin. Standi People Oy on alansa johtavia ammattilaisia. Olemme toimineet intohimomme parissa vajaat kolmekymmentä vuotta globaalisti monenlaisilla messuilla. Olemme tulleet tunnetuksi erityisesti Suomessa luotettavana ja fiksuna messurakentajana. Meillä on tarjota asiakkaillemme kattava palvelukokonaisuus liittyen messujen rakennus- ja suunnittelutyöhön, graafisen alan osaamista myöden.

 

RollUpit kuuluvat tärkeänä osana yrityksen markkinoinnin vakiovarustukseen

 

RollUp on tuotteena jokaisen yrityksen perusmarkkinointimateriaalia. RollUppeja tarvitaan mm. messuilla, tapahtumissa ja yrityksen sisällä. Standi People Oy:n graafikot suunnittelevat ja toteuttavat juuri Sinun tarpeitasi vastaavat RollUpit käden käänteessä. RollUp – tuotteiden ohella saat meidän kauttamme kaikkiin markkinointitarpeisiin mm. julisteet, kutsukortit ja muut kuvamateriaalit.

 

RollUp on kevyt ja nopea kuljettaa sekä kätevä koota paikan päällä

 

RollUpit kulkevat kätevästi mukanasi messuille ja muihin yrityksen tapahtumiin. Ne ovat kevyitä ja helposti koottavissa. Voit tarvittaessa tilata kauttamme useamman RollUpin ja asettaa ne vierekkäin. Näin saat muodostettua suuremman kuvapinnan ja viestisi näkyy pidemmälle. Saat tuotevalikoimamme kautta myös lisänäkyvyyttä viestillesi runkoon asennettavilla valaisimilla. Jo yksikin RollUp auttaa yritystäsi näkymään toivotulla tavalla, sillä se on mainos, joka soveltuu monenlaiseen markkinointitapahtumaan.

 

Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat RollUpit yrityksesi käyttöön.

 

Standi People Oy:n kautta tilattu RollUp on taatusti hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Meidän kauttamme saat mm. kampanjoita varten suoratuloste- RollUppeja, jotka ovat kertakäyttöisiä, mutta myös edullisia. Halutessaan asiakas voi satsata astetta kestävämpiin ja korkeatasoisempiin RollUp- ja kuvatuotteisiin.

 

Teemme RollUppeja useissa eri leveyksissä (850–1500 mm). Lisäksi kuvavuota voidaan tehdä suoratulosteena mustataustaisena vinyylinä tai laminoituna kuvavuotana. Näiden koot vaihtelevat myös 850–1000 mm leveyksien välillä. Pystymme tekemään RollUpit myös lyhyellä varoitusajalla. Olemme yritys, jolla riittää resursseja monen tapahtuman ja projektin yhtäaikaiseen toteuttamiseen.

 

Talomme on täynnä eri alojen timanttisia ammattilaisia.

 

Olemme yritys, joka voi palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti. Hoidamme lähes kaiken messuihin liittyvän omasta takaa, mutta meillä on myös luotettavia yhteistyökumppaneita. Henkilökuntamme koostuu useista eri alan ammattilaisista mm. kaupallisen ja graafisen puolen edustajista. Saat siis RollUp – tuotteet ammattilaisen suunnittelemana ja tekemänä järkevään hintaan.

 

Meihin saatat törmätä Suomen lisäksi myös maailmalla

 

Toimintamme ei rajoitu pelkästään Suomen rajojen sisäpuolelle. Työskentelemme siellä, missä asiakkaamme haluavat meidän kulloinkin toimivan. Olemme kumppani, joka kuuntelee asiakkaidensa tarpeita ja toiveita tarkasti: luoden niistä unohtumattoman kokonaisuuden messuille. Tarvitsitpa sitten vain uuden graafisen ilmeen yrityksellesi, toimitilojesi suunnittelua tai kokonaisen messutilan toteutuksen ja suunnittelun, me olemme aina valmiita auttamaan. Me tiedämme mitä teemme ja näytämme sen konkreettisesti laatua kunnioittaen.

 

Muista myös nämä tuotteemme!

Pop Up -tuotteet

Pop Up -tuotteet

Eri korkeuksien, leveyksien ja muotojen ansiosta löydät meiltä juuri Sinulle sopivan Pop Up -kuvaseinäkkeen!

 

Esite- ja infotelineet

Esite- ja infotelineet

Tyylikäs ja vakaa teline viestisi esilletuomiseen!

 

Valokuvatapetti

Valokuvatapetti

Kauniilla valokuvatapeteilla luodaan näyttävät seinäpinnat koteihin sekä toimisto- ja liiketiloihin.