Sisustussuunnittelu

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen. Olemme yritys, jolla pitkä kokemus sisustussuunnittelusta ja brändin tuomisesta yrityksen toimitiloihin. Kokonaisvaltaiset ja korkeatasoiset tilojen suunnittelu- ja rakennustyöt ovat erikoisalaamme, johon sisustussuunnittelu kuuluu myös tärkeänä osana. Meillä on tarjota asiakasyrityksillemme kattava ja monipuolinen palvelukokonaisuus, liittyen toimitilojen ilmeen ja viihtyvyyden toteuttamiseen. Meitä kokeneempia toimijoita alallamme saat etsiä.

 

Onnistunut sisustussuunnittelu tukee yrityksen brändiä

 

Sisustussuunnittelulla pyritään saamaan toimitiloista sekä muistettava että toimiva kokonaisuus. Kilpailijoista erotutaan korostamalla asiakasyrityksen omaa brändiä ja tavoitteita. Toimitilojen yksi tehtävä on vahvistaa asiakkaiden luottamusta yritykseen. Tutut elementit luovat toimitiloille turvallisen ja lämpimän ilmapiirin. Hyväksi havaittua yritystä pidetään luotettavana yhteistyökumppanina. Yrityksen ilmeen jatkuminen toimitiloista myös tapahtumiin ja messuille luo asiakkaille voimakkaan brändikokemuksen ja vahvistaa mielikuvaa laadukkaasta yrityksestä. Tämän saa aikaan Standin sisustussuunnittelu.

 

Silmät kertovat enemmän kuin tuhat sanaa

 

Tilan tulee olla samaan aikaan sekä mieleenpainuva että käytännöllinen. Standi People Oy:n sisustussuunnittelu luo tilaan toimivan akustiikan, viihtyisän tunnelman ja tietysti brändin mukaisen ulkoasun pienellä persoonallisella otteella. Tilasta tehdään laadukas elämys kaikille aisteille. Erityisesti silmille, sillä silmät kertovat oman tarinansa tilasta.

 

Standi People Oy työllistää kymmeniä alan rautaisia ammattilaisia

 

Standi People Oy työllistää tällä hetkellä noin kolmekymmentä alansa huippuosaajaa ja muutaman freelancerin. Meillä esimerkiksi sisustussuunnittelun hoitaa koulutettu sisustusarkkitehti ja kalusteista vastaavat kokeneet puuseppämme. Työt tehdään kerralla hyvin ja kustannustehokkaasti. Sisustussuunnittelu hoidetaan siis kokonaisuudessaan ammattilaisten suorittamana alusta loppuun asti.

 

Standi People Oy:lla on käytössä kattava palveluvalikoima mm. messuille

 

Sisustussuunnittelu- ja rakennuspalveluiden lisäksi meillä on tarjota asiakkaillemme mm. myös graafisen alan palvelut. Kauttamme saat kaiken kokoiset julisteet, Roll Upit ja sisustustapetit. Lisäksi meillä on tarjota kattava valikoima audiovisuaalisia, logistisia ja kaupallisia palveluita saman katon alta. Palvelumme täydentävät toisiaan ja tukevat asiakkaan tarpeita. Laadukas kädenjälkemme näkyy kokonaisvaltaisesti tilan jokaisessa kolkassa.

 

Koko maailma toimii uusien ideoidemme näyttämönä

 

Standi People Oy on monenlaisissa messutapahtumissa mukana ympäri maailmaa. Tuomme mukanamme maailmalta Suomeen monenlaisia uusia oivalluksia ja tapoja työskennellä. Olemme Suomen johtava messurakentaja ja panostamme uusien asioiden omaksumiseen ja opetteluun koko sydämellämme. Sisustussuunnittelu on alana nopeasti kehittyvä ja muuttuva, mutta me pidämme haasteista ja tarjoamme asiakasyrityksillemme vain korkeatasoista työjälkeä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä Sinulle tarpeidesi mukainen tila, esimerkiksi yrityksesi sisäänkäyntiin tai messuosastolle. Standi People Oy:n kautta saat idearikasta ja tarvittaessa nopeaa palvelua aikataulujesi mukaisesti.