Valokuvatapetti

Valokuvatapetti tuo unelmiesi kuvan seinällesi!

Kaunis valokuvatapetti luo näyttävät seinäpinnat koteihin sekä toimisto- ja liiketiloihin. Tulostamme tapettivuodat haluttuun leveyteen – jopa koko seinän kokoisena ilman saumoja, jolloin tapetin pinta on tyylikkään yhtenäinen.  Valokuvatapetti voidaan tulostaa hyvälaatuisesta valokuvasta, kun sen resoluutio on riittävä (72 dpi 1:1-koossa).

Laadukkaan digitex-tapetin maksimi vuotaleveys on 2480 mm, erikoistilauksesta sen saa myös 2600 mm leveänä. Materiaali on ekologinen ja standardisoitu.

Valokuvatapetit alkaen 35,-/m²! Soita ja kysy lisää: 09 415 33 410
Helppo valinta – asennamme valokuvatapetin valmiiksi paikoilleen! Kysy tarjous joustavasta asennuspalvelustamme!

Tapetin aineistoon on monia vaihtoehtoja!

Oma valokuva?

Kuva voidaan tulostaa omasta digikameralla otetusta hyvälaatuisesta valokuvasta, mikäli sen resoluutio on riittävä.

Kuvapankit

Lukemattomat kuvapankit tarjoavat suuren valikoiman kuva-aiheita. Katso esimerkiksi Shutterstock.com. Teemme tämän vaihtoehdon mahdollisimman helpoksi: valitse vain mieleisesi kuva, me hoidamme lopun!

Suunnittelupalvelu

Tarvitseeko kuvasi muokkausta tai onko sinulla idea, jota saa toteutettua? Standin ammattilaiset auttavat aineiston tekemisessä!

Näyttävä valokuvatapetti tuo tilaan persoonallisuutta ja iloa silmälle. Standi People Oy on alansa kokenut ammattilainen. Toimimme maailmanlaajuisesti ja olemme olleet mukana messuilla ympäri maailmaa. Tietämyksemme on vankkaa ja uusimme toimintatapojamme uusien innovaatioiden syntyessä. Maailmalta olemme saaneet myös paljon vinkkejä sisustamiseen. Niiden ansiosta pystymme järjestämään asiakasyrityksillemme vaikuttavia tiloja, tapahtumia ja vaikka messuosastoja.

 

Olemme tarpeeksi iso yritys tarjoamaan asiakasyrityksillemme joustavaa palvelua laajan tuotevalikoiman kanssa. Messujen suunnittelu- ja rakennustöiden ohella tuotamme sekä yrityksille että yksityisille graafista materiaalia, valokuvatapetteja ja sisustustarroja. Valokuvatapetti on tämän hetken tyylikkäin juttu niin toimitiloissa, messuilla, kuin kotisi seinälläkin.

 

Valokuvatapetti auttaa luomaan tilaan aivan uudenlaisen tunnelman

 

Valokuvatapetti on uudenlainen tapa saada onnistuneet valokuvat esille. Valokuvatapetin ansiosta luot tilaan aivan uuden ilmeen. Katseen vangitsijana valokuvatapetti on aivan omaa luokkaansa. Se jää esimerkiksi messuilla katsojan mieleen pitkäksi aikaa. Onnistuneet ja itselle tärkeät kuvat kannattaa käyttää siis hyödyksi myös sisustuksen saralla.

 

Kuva voidaan painattaa melkeinpä mistä tahansa kuvasta.

 

Kuva voi olla lähes minkä tahansa kokoinen, kunhan siinä on riittävä resoluutio. Saamme painettua jopa 10 metriä yhtenäisiä valokuvatapetteja tai sitten perinteisiä tapettivuotia. Suomessa harva toimija pystyy tulostamaan kymmenmetristä yhtenäistä valokuvatapettia ilman saumoja.

 

Standi People Oy:n kautta saat tuotua tilaan eloa laadukkaiden valokuvatapettien ja sisustustarrojen avulla. Kuva voi olla täynnä voimakkaita värejä tai sitten se voi olla hillityn haalea. Valokuvatapetti tulostetaan erityisellä tulostimella ja sillä saadaan tulostettua 2,6 metrin kuvavuotaa 50 metrin rullissa.

 

Standi People Oy tarjoaa myös tapettien asennuspalvelut käden käänteessä.

 

Tapettivuodat on helppo asentaa itse, mutta sen sijaan 10 metrin yhtenäiseen valokuvatapettiin tarvitaan aina osaava tapetoitsija. Yhtenäistä kuvaa on vaikea asentaa ilman ryppyjä, mutta ammattilaisillamme on käytössä hyvät työvälineet ja osaaminen. Valokuvatapetti on myös helppohoitoinen ja sillä on samat hyvät ominaisuudet, kuin perinteisilläkin tapeteilla.

 

Sisustustarrat kuuluvat valokuvatapettien ohella tuotevalikoimaamme.

 

Valokuvatapetin ohella pystymme tulostamaan kuvia myös tekstiileihin sekä tuottamaan sisustustarroja. Tulostetut tekstiilit ja -tarrat luovat tilaan persoonallisuutta, mutta hillitymmässä muodossa. Valokuvatapetti ja sisustustarra ovat kummatkin hyviä vaihtoehtoja tuomaan tilaan uutta henkeä.

 

Tilaaminen on helppoa ja mutkatonta

 

Tilaaminen onnistuu kauttamme vaivattomasti. Asiakas lähettää kuvan tuotantoomme ja me valmistamme tilauksen sovittujen aikataulujen mukaisesti tilaustyönä. Tavallisesti tilaus on valmis viikon sisällä. Otamme vastaan asiakkaasta riippumatta pieniä tai suuria tilauseriä. Kohderyhmänämme ovat trendejä seuraavat ihmiset ja asiakasyritykset. Asiakkaat, jotka haluavat panostaa uusiin juttuihin ja satsata monipuoliseen markkinointiin. Nettisivujemme kautta näet myös käytännössä, miltä valmis valokuvatapetti näyttää.

 

Muista myös nämä tuotteemme!

Canvas-suurtaulu

Canvas-suurtaulu

Suuret ja erikoismittaiset canvas-taulut toimiston tai kodin sisustukseksi!

 

Akryylitaulu

Akryylitaulu

Kiiltäväpintainen, reunoistaan kiillotettu 5 mm akryyli antaa kuvallesi moniulotteisen näkymän.

 

Yksilölliset valaisimet

Yksilölliset valaisimet

Jalostamme valaisimet yksilöllisiksi ja persoonallisiksi!